“Het Groene Woud Onderneemt" is mede ondersteuner van duurzame gebiedsprojecten en maatschappelijk verantwoord ondernemen in het Groene Woud.

Het streekbelevingscentrum De Gasthuishoeve in Sint-Oedenrode is een ideaal uithangbord voor "Het Groene Woud Onderneemt".

Eigenaar Eric van den Hurk laat graag de werkwijze zien van zijn bedrijf, voorheen alleen maar een boomkwekerij, maar nu dus een belevingscentrum en distributiepunt voor 48 boomkwekers uit de regio.

Eric vertelt: 'Alle kwekers kregen te maken met meer bestellingen in kleine aantallen, waardoor de vervoerskosten relatief hoog werden. Deze samenwerking, we rijden vanuit met zes vrachtwagens, bevalt goed. Zo kunnen we ook aan particulieren blijven leveren. Inmiddels laten wij en nog zo'n 25 andere ondernemers uit de streek hier onze producten zien. En ja dan onstaat het idee dat mensen hier misschien ook wel een kop koffie lusten, na het rondstruinen tussen de streekpunten. Vervolgens kwam er dus horeca. Leveranciers van Streekproducten uit het Groene Woud kunnenhier ook hun verhaal laten zien en zo liften we eigenlijk met elkaar mee.
Die samenwerking gaat prima en ieder brengt zijn eigen specialiteiten en specialisme in.

www.hetgroenewoud.com

Neem contact met ons op

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Delen

Volg ons