Fran├žois Heijblom van Heijblom Koffie in Etten-Leur runde jarenlang de horecatak bij NAC, maar hij zocht een nieuwe uitdaging

“Ik wilde iets voor mezelf. Ik kom uit een ondernemersgezin, thuis hadden we een camping en ik dacht erover mijn eigen minicamping te beginnen. Samen met BOVO heb ik de plannen uitgewerkt, maar zo zie je maar dat het balletje raar kan rollen want in mei 2014 ben ik gestart met Heijblom Koffie. Ik had contacten in die sector, ben me er serieus in gaan verdiepen, heb cursussen gevolgd en ben compleet gegrepen door de koffie- en theebusiness.” Hij verkoopt het mooie Italiaanse koffiemerk Bazzara en sloot contracten af met koffiebranders voor zijn eigen private label. “We leveren niet alleen koffiebonen, maar ook filtermaling, vriesdroogkoffie, toppings, thee en machines. Een totaalconcept voor horeca en MKB.” François is ondernemer én mentor bij BOVO. “Ik heb zelf ervaren hoe prettig het is om in de opstartfase te kunnen sparren met Peter Princen van BOVO. Het is goed dat er iemand met een neutrale blik met je meekijkt en zijn kennis met je deelt. Nog altijd loopt Peter samen met mij op, je kunt namelijk onmogelijk alles zelf weten. Twee dagen per week begeleid ik op mijn beurt stagiairs bij BOVO, want ook ik heb kennis en ervaring die ik kan delen. Ik kan elke startende ondernemer adviseren om aan te kloppen bij BOVO.” Uiteraard is de koffiecorner in het Breda Business Park waar BOVO gehuisvest is, uitgerust met apparatuur en koffie van Heijblom Koffie.

Heijblomkoffie logo 150PNG

Neem contact met ons op

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Delen

Volg ons